Pengikut

Rabu, 28 Disember 2016

AZAM TAHUN BARU

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, tahun 2016 bakal melabuhkan tirai lagi 3 hari, maka dengan ini aku juga punya azam setinggi gunung Kinabalu. Azam aku adalah menjadikan blog nananadya ini sebagai TRAVELLOG.

Langkah pertama yang aku dah selamat buat adalah sudah selamat delete semua post-post terdahulu. Ini kerana aku nak fokuskan inipati mengenai TRAVEL aku.

So, lepas ini, blog ini dengan rasminya akan menjadi travellog aku (itu pun kalau aku rajin nak update la..hahha). Lepas ni aku akan ceritakan mengenai negara-negara yang aku dah jejak dan cara nak ke sana. So, senang la korang nanti untuk jadikan blog aku ini as a panduan korang.

Dengan lafaz bismillah aku rasmikan blog nananadya.blogspot.com ini sebagai blog travel.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...