Pengikut

Selasa, 28 Jun 2011

JENIS PAKAIAN YANG MACAM MANA SESUAI UNTUK DINNER TEMA POP YEH YEH? | TOLONG BAGI IDEA BOLEH?



Assalamualaikum...



2 3 hari lagi akan ada dinner yang bertemakan POP YEH YEH.
maka dengan itu, nana konpius la nak mix and match untuk malam tu
korang boleh tolong nana tak?
tolong bagi idea please untuk tema ni...
tolong ye kengkawan...



2 ulasan:

cik mas berkata...

pakai skirt plain... then kemeja bunga2 kecit... pakai shawl and pakai spek itam yg bingkainya sama kaler ngan skirt..

contoh, skirt pink, baju kemeja pink itam bunga2 kecit, shawl plain and pakai sun glases yang mcm budak2 tadika tu, bingkai wana pink :)

ni cdgn, x la over sgt, tapi cute.. hehehe :)

nananaDya berkata...

cik mas:sangat comel dear....mekaseh ats cdgn kamoo....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...